Samla Poäng

Samla poäng när du handlar hos oss!
För varje köp du gör samlar du på dig ytterligare poäng!

Tre saker ska uppfyllas för att få poäng:
1. En amatörradiosignal, privat eller klubb
2. Köpesumman ska vara på minst 1000kr
3. Betalningen ska ha mottagits hos oss

Exempel på hur du skaffar dig poäng:
Du har beställt och betalat en vara som kostar 13.990 kronor. Du får i det här fallet 14 poäng som läggs till din befintliga pott. Det motsvarar ett antal kronor i värde som du kan använda som delbetalning en annan gång du vill beställa och har minst 50 poäng i potten. Om du inte har handlat tidigare så skapas det automatisk en poängpott som är din.

Exempel på hur du använder dina poäng:
Du beställer en vara för 3.999 kronor. Du har sedan tidigare 51 poäng i din pott. Du väljer att använda alltsammans (309kr) och du betalar då endast 3.690 kronor för den varan du beställer. Eftersom du ju beställer en vara samtidigt så får du naturligtvis poäng också på det köpet. För summan 3.690 kronor får du nu nya poäng. Du kan inte använda dessa poäng i just detta köpet utan de går in i din nu tömda pott när betalningen kommit till oss.

Dina poäng beräknas automatiskt i vårt system när din inbetalning har registrerats och du kan när du vill fråga oss hur mycket du har i din poängpott. När du har mer än 50 poäng i potten så kan du använda alltsammans eller bara en del av dem vid ditt nästkommande beställningstillfälle. Använder du hela potten så nollställs det hos oss och börjar om nästa gång du beställer.  Väljer du att använda bara en del av potten så räknas de poängen bort från din pott och de resterande finns kvar.

Vad är en poäng värd?
Vid ett köp är antalet poäng 0,1% av köpesumman inklusive mervärdeskatten. En poäng är olika mycket värd i kronor beroende på en rad olika faktorer hos oss. Generellt motsvarar en poäng ungefär 6 kronor.